INBJUDAN

Hur kan vi mötas bättre digitalt?

När vi nu går in i våren 2021 så har vi alla upplevt ett år som helt har förändrat hur vi kan kommunicera och träffa andra människor. Även om vi är många som saknar att ses fysiskt och hoppas att vi snart ska kunna boka in det där säljmötet, så finns det många fördelar med det digitala mötet – om vi gör det rätt!

Välkommen till en 1-timmesutbildning om hur du planerar inför dina möten, blir en bättre föredragshållare och tryggare i din presentation.

Tid

Vi ser fram emot att ses tisdag den 16 mars, klockan 9.00 – 10.00. 

Föreläsningen hålls via Zoom.

För vem?

Föreläsningen görs för utvalda vänner till Edenvik Strategic Communication och du är inbjuden att delta i föreläsningen helt kostnadsfritt. Föreläsningen vänder sig till dig som jobbar med marknadsföring, försäljning, kommunikation och kundsupport.

Dela gärna inbjudan med dina kollegor!

Foto: Jesper Bergh

Innehåll

Vad krävs för att skapa engagemang och öka sin framgång med digitala möten? Att mötas genom de olika digitala kanalerna är annorlunda mot att mötas live, och att bara slänga upp en PowerPoint-presentation och hoppas på det bästa är sällan en bra lösning. 

Vi har bjudit in Charlotta Rydholm som ger oss en inspirerande föreläsning hur vi alla kan utvecklas och skapa bättre digitala möten. Oavsett om det handlar om att sätta rätt stämning, ha förberett med en bra agenda eller anpassa sin presentation till ämnet, så är vi övertygade om att du kommer få med dig handfasta tips och massor av inspiration till ditt dagliga arbete. 

Vi går igenom vad vi ska tänka på för bättre möten: Före, under och efter.

Tävling!

Att vi inte har möjlighet att träffas fysiskt är en av många utmaningar vi har kämpat med under det senaste året. En annan är hur vi får en bra arbetsmiljö hemma!

Tillsammans med vår uppdragsgivare Mousetrapper kommer vi under föreläsningen tävla ut en avancerad, ergonomisk mus med inbyggt tangentbord och ett laptopställ.

Den perfekta kombinationen för att få en ergonomisk arbetsplats vid hemmakontoret!

Anmäl dig här!

Vi sparar dina uppgifter så du kan få en länk till föreläsningen, ok?