AI-driven marknadsavdelning

Välkommen på ett spännande frukostseminarium om hur Artificiell Intelligens (AI) kan stärka och underlätta er marknadsföring och varumärkesbyggande.

NÄR: 17 oktober
Frukost serveras från kl 8:00 och seminariet håller på 8:30-9:30.

VAR: Västmannagatan 15, Stockholm
OSA: Senast 10 oktober

AI har förändrat hur företag interagerar med sina kunder och bygger sina varumärken. Det är inte längre en framtidsvision utan en konkret möjlighet som du kan dra nytta av redan idag. Vårt frukostseminarium kommer att ge er smakprov kring hur AI har och kommer förändra vårt arbetssätt när det gäller marknadskommunikation.

Under seminariet kommer vi att utforska följande frågeställningar:
– Hur fungerar AI i praktiken och vad är dess potential?
– Hur används AI idag och vad kan vi förvänta oss kring framtida användning inom marknadsföring och varumärkesutveckling?
– Hur kan du rent praktiskt redan idag integrera AI i din dagliga verksamhet?

Morgonens talare är den framstående experten Christian Lauritzen från B3 Indes. Christian är en av Sveriges mest pålästa AI-expert som ni kanske känner igen från podden; AI för ledare (lyssna här).

Christian är serieentreprenör och är medgrundare av B3 Indes, Adlibris, Proxio och Eicorn. Sedan 2020 driver han B3 Indes, ett analyticsbolag som hjälper företag att skapa värde av sin data med Business Intelligente och AI.

Detta är en unik möjlighet att fördjupa din förståelse för AI och hur det kan revolutionera din marknadsföring och varumärkesstrategi.

Anmäl dig via länken nedan så ses vi den 17 oktober.

*Bilden är en AI-genererad bild. Vi gav den orden: marknadsföring, reklam, strategi. Förhoppningsvis kan vi generera bättre innehåll efter seminariet.