Art Director / Grafisk Formgivare

 

Design är mer än bara utseende. Design avgör hur allt fungerar – från en enfärgad symbol till en kommunikationsplattform som ska följas i flera länder. Vi söker en kreatör som alltid är nyfiken på nya lösningar, gillar komplexa affärsmodeller och värderar den övergripande idén lika högt som den minsta detaljen. 

Vill du vara med och utveckla koncept som förändrar och utvecklar företag, driva designprocesser och jobba kanaloberoende. Då hoppas vi att du hör av dig till oss.  

Om rollen

Vårt erbjudande är ofta lika enkelt som det är komplext – vi säljer idéer. Från säljkampanjer och designprogram till att förbättra administrationsgränsnitt och utveckla digitala upplevelser. Från printannonser och foldrar till hemsidor och sylvassa instagram-posts. Oavsett vilket, är din roll direkt avgörande för vår fortsatta framgång.

Vi söker någon som har 3-5 års erfarenhet inom kommunikation och marknadsföring och som älskar att med bild, form och rörligt utveckla koncept. Du ser fram emot att ta tag i nästa utmaning. Du vill förstå kundens marknad och själv, eller med kollegor, utveckla bättre idéer som ger resultat. 

Hos oss är det viktigt att man sätter sitt gruppens bästa först. Men vi uppmuntrar att tro på sin idé, vilja att hela tiden utvecklas och ett driv att leverera gör arbetet roligare. 

Vad du kommer få jobba med

  • Utveckla koncept, designa digitala lösningar och producera vassa och snabbtänkta idéer 
  • Jobba kanaloberoende och tycka det är roligt att testa nya vägar för att nå fram med kommunikationen
  • Göra ut original, både print och digitalt, enligt befintliga koncept och grafiska profiler
  • Kunna kommunicera med kunder och gilla att hålla presentationer
  • Samarbeta med andra kollegor och förstå att vi alla behöver hjälpas åt för att skapa framgång 

Vad vi förväntar oss att du kan eller har gjort

  • 3-5 års erfarenhet på byrå eller inhouse-byrå
  • Älska hantverket och ha dokumenterad erfarenhet av konceptutveckling
  • Expert på Adobe-sviten och älskar att lära sig nya program och funktioner
  • Office-paketet används ofta, även om vi inte jobbar i PC-miljö

 

Sök tjänsten

Har du läst hela vägen hit hoppas vi att du tycker det verkar lite intressant och gärna vill skicka in en ansökan.

Skicka ett mail med CV och portfolio där du presenterar tre idéer eller lösningar som du är extra stolt över. Förklara hur uppdraget var utformat, vad som var målet och strategin bakom lösningen.

Beskriv din roll i projektet och varför du tycker projektet var lyckat!

 

Skicka in din ansökan till Daniel på daniel.edenvik@edenvik.se

Om oss

Sedan 1989 har vi arbetat i och tillsammans med stora och komplexa organisationer, såväl börsnoterade internationella företag som kommuner och myndigheter.

Vi hjälper företag och organisationer att förändras och påverka med hjälp av strategisk kommunikation. Vi vara med och utveckla organisationer genom att förstå deras kärna, mål och syfte för att leverera Starka koncept som engagerar människor — på riktigt.