Frukostseminarium

hos Edenvik:

Nyckeln till lojala kunder

Avstår du ett biobesök om du inte hittar tillräckligt bra platser i salongen? Att välja platser när du köper biobiljetter på internet uppfattades för några år sedan som en konkurrensfördel för att göra oss konsumenter mer lojala, men ses idag som en självklarhet.

För att få lojala kunder är det viktigt att förstå om det ni erbjuder uppfattas som en självklarhet eller en konkurrensfördel. Detta svänger fort, och en fördel kan snabbt övergå till en självklarhet som kunden förväntar sig. För att få svar på detta har vi bjudit in professor Anders Fundin till oss. Han har forskat på hur man får lojala kunder genom att förutspå när en konkurrensfördel övergår till en självklarhet. Enligt honom gäller det att försöka kartlägga målgruppen och ständigt leta efter vad som är nytt och attraktivt för den, för att på så sätt kunna förstå när kunderna kommer förvänta sig nya produkter och erbjudanden.

Om Anders Fundin Under 20 år har forskaren Anders Fundin hjälpt företag att utveckla sina produkter, tjänster och produktionssystem på ett sätt som motsvarar, och helst överträffar, omvärldens förväntningar. Nu blir han professor i kvalitetsutveckling på heltid vid Mälardalens högskola. Tidigare har Anders bland annat arbetat som globalt ansvarig för förbättringsarbetet inom Volvo Construction Equipment.

Datum: 21 mars
Plats: Västmannagatan 15
Tid: Frukost finns från 8.00, seminariet börjar 8.30 och slutar ca 9.30

Har du redan anmält dig behöver du självklart inte göra det igen. Men! Uppgradera dina platser genom att anmäla dig igen eller maila oss

Anmäl dig här!

Frukostseminarium 2.0! Nu tar vi nästa steg för en ännu bättre upplevelse – helt kostnadsfritt! När du gör din anmälan finns det möjlighet att ansöka om de bästa platserna och uppgraderad frukost.

BASIC

Edenviks klassiska seminarieupplevelse. God macka, nybryggt kaffe och juice som du själv hämtar i konferensrummet innan seminariet börjar. Perfekt för dig som gillar att mingla lite innan och samtidigt få en god frukost.

PREMIUM

Varför trängas i ett konferensrum? Bokar du vår PREMIUM-plats får du en reserverad stol och frukost framställd på din plats. Dessutom ingår det en banan som håller dig mätt under hela förmiddagen.

SUPERIOR +

Det blir inte bättre! Bästa sittplatsen, eget avlastningsbord för frukost och anteckningar samt en lyxfrukost med kaffe/te, smörgås, juice, banan och smoothie. Passa på, det finns endast två platser!

Översikt över platserna som går att välja, reservera din plats i formuläret här under. Först till kvarn!

Ansök om kostnadsfri uppgradering!

OBS! Tycker du det känns lite jobbigt att behöva välja? Då kan du bara skicka ett mail till oss!

Seminarier hos Edenvik

Under många år har vi bjudit in personer vi ser upp till och tycker är intressanta till seminarier. Delvis för att få lära oss om nya ämnen och delvis för att få en chans att umgås med våra vänner. Vi vill alltid lära oss nya saker och förstå mer! Därför utökar vi nu antalet tillfällen och har valt att blanda både kunskap kopplad till vår bransch med ämnen som vi helt enkelt tycker är intressanta. Vi kallar våra seminarium för ON– och OFF-seminarium.

ON-seminarium

Föreläsningar och seminarier som du har direkt nytta av i ditt arbete. Målet är att du ska få ny kunskap, vilja tänka nytt och testa något annorlunda – obligatoriskt helt enkelt!

OFF-seminarium

Seminarier och föreläsningar som berikar ditt liv och förmår dig att tänka i nya dimensioner både privat och på ditt arbete. Ganska obligatoriskt med andra ord!