Torsdag den 22 september klockan 8.00 är du välkommen på frukostseminarium. Temat är 90-talister och hålls av Anders Parment som besökt oss tidigare.

Det är först vid 23-årsåldern som en individs grundläggande värderingar har blivit relativt stabila – och det har därför varit svårt att veta särskilt mycket om hur 90-talisterna kommer att bli. Stark påverkan från populärkulturen, en föränderlig livssituation som präglas av uppbrott, flytt för arbete och/eller studier etc. gör perioden kring 16-23 års ålder föränderlig. Men nu har flera 90-talister fyllt 23 år och en bild kan tecknas av hur de blir. Och de är mer konservativa och traditionella än 80-talisterna.

Tid: 8.30, frukost serveras från 8.00
Plats: Edenviks lokaler på Västmannagatan 15
OSA: Senast 16 september till lena.wikenstal@edenvik.se

Välkommen!

%

Test