Stefan Nilsson höll som vanligt ett inspirerande föredrag om trenders uppkommande, varande och försvinnande samt vilka spännande trender vi har framför oss.

Bland de trenderna vi spås få uppleva under 2016 berättade Stefan om ökeninspirerade färger och mönster, ett svulstigt 70-talsinspirerat möblemang och att vi kommer att äta mer för upplevelsen än för det nyttiga. Teknik förväntas också bli en stor trend. Designen kommer att inspireras av maskiner och tekniska lösningar och produkter kommer att bli ännu mer sofistikerade och bli en del av vår vardagliga tillvaro.

Alla som gillar att fixa och bygga kommer att få ett spännande tid, då ”Makers&Fixers” är en stark trend på väg upp. Att laga saker och bygga grejer av återvunnet material och kastade saker kommer att bli populärt.
Och till sist den alltid lika spännande frågan, vad är årets färg…? Ja, enligt Stefan Nilsson så är årets färg VIT.

Test

Hej

Stefan Nilsson höll som vanligt ett inspirerande föredrag om trenders uppkommande, varande och försvinnande samt vilka spännande trender vi har framför oss.

Bland de trenderna vi spås få uppleva under 2016 berättade Stefan om ökeninspirerade färger och mönster, ett svulstigt 70-talsinspirerat möblemang och att vi kommer att äta mer för upplevelsen än för det nyttiga. Teknik förväntas också bli en stor trend. Designen kommer att inspireras av maskiner och tekniska lösningar och produkter kommer att bli ännu mer sofistikerade och bli en del av vår vardagliga tillvaro.

Alla som gillar att fixa och bygga kommer att få ett spännande tid, då ”Makers&Fixers” är en stark trend på väg upp. Att laga saker och bygga grejer av återvunnet material och kastade saker kommer att bli populärt.
Och till sist den alltid lika spännande frågan, vad är årets färg…? Ja, enligt Stefan Nilsson så är årets färg VIT.