Stort tack till alla kunder, partners, leverantörer och vänner för ett roligt 2015! Nu ser vi fram emot helgerna med jul- och nyårsfirande samtidigt som vi är förväntansfulla inför ett spännande 2016 tillsammans med er.

Torsdag den 28 januari bjuder vi in till frukostseminarium. 
Stefan Nilsson är Sveriges mest mediala trendexpert och återkommer regelbundet i TV, radio och tidningar. Konstant på resande fot spanar han efter nya företeelser och fenomen inom inredning, design, mode, mat och annat som vi drömmer om.

En teaser!
Astro, Santa Fé och 70-talserotik. Efter snart tio år av lågkonjunktur känns det att optimismen är på väg tillbaka. Engagemanget i bland annat flyktingfrågan visar att vi som individer nu vill agera. Kommande säsong kommer präglas enormt av nyfikenhet och viljan att göra saker själv. Och så slutar vi kopiera varandra för att istället lyfta fram vår ”self expression”.

Klockan 8.00 dukar vi upp med en enkel frukost i Edenviks lokaler på Gamla Brogatan 34. Seminariet börjar 8.30 och avslutas med att du kan ställa frågor, vi avrundar ungefär 09:30.

Vänligen OSA senast den 20 januari. 
Tel: 08-545 839 70 eller mail: lena.wikenstal@edenvik.se

Varmt välkommen