Torsdag den 8 oktober bjuder vi in till frukostseminarium. För andra gången har vi äran att ha Erik Modig hos oss, doktor och forskare vid Handelshögskolan i Stockholm och finns i år med på både Resumés och Veckans affärers lista över talanger och innovatörer 2015. Eriks forskning undersöker psykologin bakom effektiv kommunikation och tillhör Europas ledande center inom området. I sin senaste bok Kontroll – effektiv kommunikation och kampen om våra tankar skapar han, utifrån modern hjärnforskning, en meta-modell för effektiv masskommunikation. Lyssna på vilken kommunikation som faktiskt skapar effekt.

Klockan 8.00 dukar vi upp med en enkel frukost i Edenviks lokaler på Gamla Brogatan 34. Seminariet börjar 8.30. Vi håller på i ungefär 45 minuter. Föredraget avslutas med att du kan ställa frågor och vi avrundar ungefär 09:30

Vänligen OSA senast den 2 oktober. 

Tel: 08-545 839 70 eller mail: lena.wikenstal@edenvik.se

Varmt välkommen!