Anmäl dig till framtida seminarier och utbildningar

Kul att du är intresserad av framtida seminarier och utbildningar hos oss på Edenvik! Vi kommer, när vi har något nytt seminarium eller utbildning, kontakta dig via mail så du inte missar något spännande.

/Edenvik

7 + 13 =

Insamling av personuppgifter:

Genom att notera dina uppgifter ovan ger du samtycke till att Edenvik sparar dina uppgifter i ett register. Uppgifter kommer användas till att skicka ut nyheter kopplade till Edenviks verksamhet samt bjuda in till seminarium och utbildningar som arrangeras av Edenvik. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Edenvik på info@edenvik.se.

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Jag samtycker till att Edenvik behandlar personuppgifter om mig i enlighet med det ovanstående.